Σε σοβαρή κατάσταση δύτης – Βούτηξε παράνομα στο Ναυάγιο Ζηνοβία

Σε σοβαρή κατάσταση δύτης – Βούτηξε παράνομα στο Ναυάγιο Ζηνοβία

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται νεαρός, μετά από ανάδυση του από το βυθό της θάλασσας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρός βούτηξε στη περιοχή που βρίσκεται το Ναυάγιο Ζηνοβία στη Λάρνακα, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται βγήκε από τα 30 μέτρα σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Δύτες που βοήθησαν το νεαρό να βγει από το νερό, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν λιμενική και ασθενοφόρο.

Με φουσκωτό μεταφέρθηκε στην ακτή και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν βρήκαν τον νεαρό, δεν μπορούσε να κινηθεί και ανέπνεε με δυσκολία.

Υπάρχουν ωστόσο πολλές καταγγελίες που αφορούν δύτες, οι οποίοι δεν λαμβάνουν τις σχετικές άδειες ούτε από το κράτος, από την Αρχή Λιμένων ούτε από τον ιδιοκτήτη για να βουτήξουν στην περιοχή του Ναυαγίου, κάτι το οποίο αν γινόταν, θα συνέβαλε στην αποφυγή αυτού του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE