Φέρνει τέταρτο γεωτρύπανο η Τουρκία - Θα αναλάβει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο

Φέρνει τέταρτο γεωτρύπανο η Τουρκία - Θα αναλάβει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο

Το τέταρτο γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο για αποστολή στη Μεσόγειο από τον Ιούλιο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής κρατικής Εταιρείας Πετρελαίου (TPAO) Μελίχ Χαν Μπιλγκίν.

Σε ενημέρωσή του κατά τη συζήτηση των προϋπολογισμών 2019 και 2020 της TPAO στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο Μελίχ Χαν Μπιλγκίν είπε ότι το τέταρτο γεωτρύπανο θα είναι έτοιμο μέσα σε περίπου δύο μήνες στο (λιμάνι) Τασουτζού (της Μερσίνας), «για την αποστολή του στη Μεσόγειο ήδη από τον Ιούλιο».

«Έχουμε δύο ερευνητικά πλοία στον στόλο μας. Το τέταρτο γεωτρύπανο έχει προγραμματιστεί για δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE