Yπόδικος στις κεντρικές φυλακές κρυβόταν πίσω από ληστεία περιπτέρου και κλοπή οχήματος

Yπόδικος στις κεντρικές φυλακές κρυβόταν πίσω από ληστεία περιπτέρου και κλοπή οχήματος

Τέσσερις υποθέσεις ληστείας περιπτέρου, διαρρήξεων και κλοπών υποστατικών και κλοπής οχήματος διερευνά η Αστυνομία Πάφου, η οποία έχει προχωρήσει στη σύλληψη 28χρονου. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλήματος Πάφου Μιχάλη Νικολάου για τις υποθέσεις ληστείας περιπτέρου στην Χλώρακα που διαπράχθηκε στις 12 Μαρτίου, δύο διαρρήξεις και κλοπές κατοικιών – υποστατικών που διαπράχθηκαν μεταξύ 10- 15 Μαρτίου και κλοπής οχήματος που διαπράχτηκε στις 10 Μαρτίου έχει προκύψει μαρτυρία εναντίον 28χρονου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 28χρονος συνελήφθη την Τετάρτη για τις τέσσερις υποθέσεις και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαιοσύνης.

Πρόσθεσε πως ο 28χρονος είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές.  

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE