LIFESTYLE

Eurovision 2022: H Ανδρομάχη ξεκαθαρίζει για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Eurovision 2022: H Ανδρομάχη ξεκαθαρίζει για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Σαν βόμβα έσκασε χθες η καταγγελία Ιταλίδας εθελόντριας που αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά. Μάλιστα στην υπόθεση ενεπλάκη και το όνομα της Ανδρομάχης που εκπροσωπεί την Κύπρο. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με τη νεαρή καλλιτέχνιδα και της ζήτησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δεν έχω άποψη. Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε», απάντησε χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη στην Κατερίνα Καινούργιου όταν τη ρώτησε για την εμπλοκή του ονόματός της στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Αν είχα δει κάτι θα ήμουν η πρώτη που θα άνοιγα το στόμα μου γιατί όταν βλέπω να γίνεται κάτι άδικο ή περίεργο το λέω κατευθείαν. Δεν είδα κάτι οπότε δεν έχω καμία άποψη για το θέμα», είπε στη συνέχεια η Ανδρομάχη.
Υπενθυμίζουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια διαγωνίζεται σήμερα στον β’ Ημιτελικό της Eurovision.


Η καταγγελία της Ιταλίδας εθελόντριας για σεξουαλική παρενόχληση
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία συνέντευξη εικοσάχρονης εθελόντριας, φοιτήτριας νομικής, η οποία συνοδεύει βορειοευρωπαίο καλλιτέχνη και τους χορευτές του, στον διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο.

Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, τονίζει ότι στη γιορτή εγκαινίων του φετινού διαγωνισμού, την περασμένη Κυριακή, η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη από χώρα της βόρειας Ευρώπης.

«Στην γιορτή εγκαινίων, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. Μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων», δήλωσε η κοπέλα.

«Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες κοπέλες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί», προσθέτει η εθελόντρια.

«Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια», είπε η εικοσάχρονη και αποκάλυψε, παράλληλα, ότι «είδε μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα ένα καλλιτέχνη που προσπάθησε να την φιλήσει».

Η Ιταλίδα φοιτήτρια και εθελόντρια, δηλώνει, επίσης, ότι «και η τραγουδίστρια της Κύπρου, η Ανδρομάχη, έγινε αντικείμενο μεγάλης "προσοχής", αλλά στην περίπτωση αυτή, οι υπεύθυνοι δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους, να υπερβούν τα όρια».

«Δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανώτερους μας, για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά, αν ήμουν σε ντίσκο, θα τους είχα χαστουκίσει», τονίζει η κοπέλα και αποκαλύπτει, τέλος, πως όταν με τις φίλες της έφυγαν από το πάρτι, οι υπεύθυνοι της παρενόχλησης «έβαλαν στόχο, άλλες κοπέλες».

Από την πλευρά του ο δήμος του Τορίνο αρνείται κάθε μορφή παρενόχλησης κατά των εθελοντριών και σημειώνουν ότι δεν έχουν υποβληθεί καταγγελίες στην αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top