Στους 1.687 έφτασαν οι θάνατοι από COVID-19 ανά τον κόσμο το τελευταίο 24ωρο

Στους 1.687 έφτασαν οι θάνατοι από COVID-19 ανά τον κόσμο το τελευταίο 24ωρο

Στους 1.687 έφτασαν οι θάνατοι από COVID-19 ανά τον κόσμο, το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας Worldometers, ενώ καταμετρήθηκαν 548.282 νέα κρούσματα της ασθένειας.

Συνολικά, τα κρούσματα της πανδημίας COVID-19 έφτασαν μέχρι σήμερα τα 520.406.100, εκ των οποίων τα 474.971.858 έχουν αναρρώσει, ενώ συνολικά 6.286.734 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους.

Τα περισσότερα περιστατικά χθες καταγράφηκαν στις ΗΠΑ με 87.595 νέους ασθενείς και ακολουθούν η Γερμανία, με 67.670, η Γαλλία με 32.773, η Βραζιλία με Ι25.609 και η Ινδία με 2.512.

Οι περισσότεροι θάνατοι ασθενών χθες καταγράφηκαν στις ΗΠΑ, όπου έχασαν τη ζωή τους 272 άνθρωποι από την COVID-19, ενώ ακολουθεί η Γερμανία με 181 θανάτους ασθενών, η Βραζιλία με 130, η Γαλλία με 98 και η Ινδία μεε 11.

Από την αρχή της πανδημίας COVID-19, τα περισσότερα κρούσματα καταγράφηκαν στις ΗΠΑ, ενώ ακολουθούν η Ινδία, η Βραζιλία, η Γαλλία και η Γερμανία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE