Αισιόδοξος ο Χαριλάου για την πανδημία – «Άνοιξαν κλίνες και για άλλες ειδικότητες»  

Αισιόδοξος ο Χαριλάου για την πανδημία – «Άνοιξαν κλίνες και για άλλες ειδικότητες»   

Αισιόδοξος εμφανίζεται σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο εκπρόσωπος Τύπου του Οκυπυ, Χαράλαμπος Χαριλάου για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

«Η κατάσταση όσο αφορά τον κορωνοϊό είναι πάρα πολύ καλή, αφού αυτή τη στιγμή νοσηλεύουμε 41 ασθενείς εκ των οποίων οι 2 βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ανέφερε ο κύριος Χαριλάου.

«Για αυτό το λόγο αποδίδουμε και περισσότερες κλίνες σε άλλες ειδικότητες εκτός από τον κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια», συμπλήρωσε.

Θέλοντας να καθησυχάσει, ο εκπρόσωπος Τύπου του Οκυπυ, τόνισε, ότι παρ’ όλη την καλή κατάσταση με τον κορωνοϊό «δεν παύουμε να είμαστε σε εγρήγορση για το οτιδήποτε»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του – Οι πολιτικές του προτάσεις για τις προεδρικές του 2028

LIVE: Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του – Οι πολιτικές του προτάσεις για τις προεδρικές του 2028

Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του και καταθέτει τις πολιτικές του προτάσεις, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στη Λευκωσία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE