Το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας ενέκρινε την αίτηση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας ενέκρινε την αίτηση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Το Κοινοβούλιο στη Φινλανδία ενέκρινε σήμερα το μεσημέρι την πρόταση για υποβολή αιτήματος ένταξης της χώρας στη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ.

Το αίτημα της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ πέρασε με 188 ψήφους υπέρ και 8 κατά, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Μάτι Βανχάνεν.

«Το Κοινοβούλιο υποστηρίζει την αίτηση της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Το κοινοβούλιο υιοθέτησε τη θέση σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων μετά από ψηφοφορία 188-8 υπέρ», έγραψε στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός του κοινοβουλίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE