Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με πλαστό έγγραφο - Συνελήφθη ο 35χρονος

Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με πλαστό έγγραφο - Συνελήφθη ο 35χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 35χρονος για υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομη είσοδο στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 06:50 την Τρίτη άντρας παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου για αναχώρηση για την Πολωνία παρουσιάζοντας γερμανικό έντυπο διαμονής το οποίο φέρεται ότι ήταν πλαστογραφημένο.

Τα στοιχεία του άνδρα δεν εντοπίζονται στο σύστημα αφιξοαναχωρήσεων της Δημοκρατίας και το εν λόγω έγγραφο φαίνεται να είναι πλαστό, είπε ο κ. Νικολάου.

Ο 35χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE