Διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό από τους αιγοπροβατοτρόφους - «Η νομοθεσία δεν εφαρμόζεται…από το 2021 δεν έγινε κανένας έλεγχος»

Διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό από τους αιγοπροβατοτρόφους - «Η νομοθεσία δεν εφαρμόζεται…από το 2021 δεν έγινε κανένας έλεγχος»

Εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο σήμερα (18/05) στις 11:30 το πρωί από τους αιγοπροβατοτρόφους ζητώντας την άμεση εφαρμογή της νομοθεσίας του χαλουμιού ΠΟΠ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας παραγωγών αιγοπροβατοτρόφων, Σωτήρης Καδής,μίλησε στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», τονίζοντας πως οι κτηνοτρόφοι βιώνουν πολλά προβλήματα, τα οποία επιδεινώθηκαν  μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

 «Η νομοθεσία δεν εφαρμόζεται, από το 2021 δεν έγινε κανένας έλεγχος», είπε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως πολλοί νέοι μπαίνουν στο επάγγελμα με χρέη. 

«Επιδοτούνταν μεν από το κράτος αλλά μεγάλο ποσό ύψους 500 ή 400 χιλιάδων ευρώ έπρεπε να τα βάλουν οι ίδιοι. Με αποτέλεσμα σήμερα να μην μπορούν να πληρώσουν καν τις δόσεις τους», συμπλήρωσε.

«Το χειρότερο είναι νέοι που μπήκαν στο επάγγελμα και είναι χρεωμένοι», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE