«Το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω» «Αλλάζω πατρίδα, θρησκεία αλλά το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω», είπε ένα από τους αγανακτισμένους κτηνοτρόφους.
«Δεν μπορείς να συγκρατήσεις ένα αγανακτισμένο πλήθος», δήλωσε εκπρόσωπος των παραγωγών.
«Το γάλα είναι απαραίτητο για να παραχθεί το χαλλούμι», πρόσθεσε.
«Οι παραγωγοί μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή αλλά πρέπει να αυξηθούν και οι τιμές του τελικού προϊόντος από τους τυροκόμους για να μπορούν και οι κτηνοτρόφοι να πληρώνονται στο δικό τους το προϊόν, το γάλα, στην τιμή που πρέπει να πληρώνονται», δήλωσε δεύτερος εκπρόσωπος.
Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.