Οργή κτηνοτρόφων έξω από το Προεδρικό - «Το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω» - Δείτε βίντεο

Οργή κτηνοτρόφων έξω από το Προεδρικό - «Το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω» - Δείτε βίντεο

«Αλλάζω πατρίδα, θρησκεία αλλά το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω», είπε ένας από τους αγανακτισμένους κτηνοτρόφους διαμαρτυρόμενος έξω από το Προεδρικό.

«Δεν μπορείς να συγκρατήσεις ένα αγανακτισμένο πλήθος», δήλωσε εκπρόσωπος των παραγωγών. «Το γάλα είναι απαραίτητο για να παραχθεί το χαλλούμι», πρόσθεσε.

«Οι παραγωγοί μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή αλλά πρέπει να αυξηθούν και οι τιμές του τελικού προϊόντος από τους τυροκόμους για να μπορούν και οι κτηνοτρόφοι να πληρώνονται στο δικό τους το προϊόν, το γάλα, στην τιμή που πρέπει να πληρώνονται», δήλωσε δεύτερος εκπρόσωπος.

Δείτε βίντεο από τα έκτροπα έξω από το Προεδρικό και τις δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE