Οργή κτηνοτρόφων έξω από το Προεδρικό - «Το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω» - Δείτε βίντεο

Οργή κτηνοτρόφων έξω από το Προεδρικό - «Το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω» - Δείτε βίντεο

«Αλλάζω πατρίδα, θρησκεία αλλά το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω», είπε ένας από τους αγανακτισμένους κτηνοτρόφους διαμαρτυρόμενος έξω από το Προεδρικό.

«Δεν μπορείς να συγκρατήσεις ένα αγανακτισμένο πλήθος», δήλωσε εκπρόσωπος των παραγωγών. «Το γάλα είναι απαραίτητο για να παραχθεί το χαλλούμι», πρόσθεσε.

«Οι παραγωγοί μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή αλλά πρέπει να αυξηθούν και οι τιμές του τελικού προϊόντος από τους τυροκόμους για να μπορούν και οι κτηνοτρόφοι να πληρώνονται στο δικό τους το προϊόν, το γάλα, στην τιμή που πρέπει να πληρώνονται», δήλωσε δεύτερος εκπρόσωπος.

Δείτε βίντεο από τα έκτροπα έξω από το Προεδρικό και τις δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.