ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 49 τα νέα κρούσματα την Τετάρτη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  49 τα νέα κρούσματα την Τετάρτη

Σαράντα εννιά κρούσματα καταγράφηκαν την Τετάρτη στα κατεχόμενα από 4265 διαγνωστικούς ελέγχους.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι 19 άτομα εντοπίστηκαν θετικά στην Λευκωσία, 7 στην Κερύνεια, 17 στην Αμμόχωστο, 3 στην Μόρφου, ένα στο Τρίκωμο και δύο στην περιοχή Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν διενεργηθεί 6.929.535 τεστ, ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τις 94.561 και ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναι 237. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 458 άτομα, στο κέντρο πανδημίας είναι 4 ασθενείς, ένας μόνο στην εντατική.

Στο μεταξύ, ο νέος «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιουνίου θα αρθεί η υποχρεωτική χρήση μάσκας και τεστ.

Μιλώντας αργά το απόγευμα σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» ο κ. Ουστέλ είπε ότι όπως και στον υπόλοιπο κόσμο έτσι και στο ψευδοκράτος τα κρούσματα έχουν μειωθεί και γι’ αυτό θα αρθεί η υποχρέωση της χρήσης μάσκας και τεστ.

Ο κ. Ουστέλ ανακοίνωσε ότι θα διευκολυνθούν οι διελεύσεις από τα οδοφράγματα λέγοντας ότι «η πρώτη μου δουλειά το Σάββατο είναι να επισκεφθώ τα σημεία διέλευσης και θα προσπαθήσουμε όπως το συντομότερο να αρθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE