Πάτρα: Βρέθηκε ξαφνικά φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Βρέθηκε ξαφνικά φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

Τι αποκάλυψε ο Γρηγόρης Λέων

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως. Όπως έγινε γνωστό βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για ουσίες που έλαβε το κορίτσι. «Μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο», επισημαίνει ο κ. Λέων

Όπως είπε είναι πολύ πιθανό το αίμα να έχει συντηρηθεί σωστά και άρα οι τοξικολόγοι να μπορέσουν να ερευνήσουν τυχόν νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

Γιατί μετά από τόσο καιρό;

Ωστόσο, προκύπτει το ερώτημα πως είναι δυνατόν μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα και την έρευνα που είναι ανοιχτή όλο αυτό το διάστημα, να εντοπίζεται τώρα το εν λόγω φιαλίδιο.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, δεν είναι απαραίτητα ένα αρνητικό γεγονός, καθώς στην αρχή της υπόθεσης ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να μιλήσουν ανοιχτά. Το γεγονός ότι η υπόθεση έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, σημαίνει ότι το νοσοκομείο ερεύνησε τις αποθήκες του για να δει εάν υπάρχει βιολογικό υλικό που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες, και έτσι εντόπισε το φιαλίδιο.

Δειτε το βίντεο εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE