Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Τετάρτη στις 21:15 λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε ένα τραυματισμένο πρόσωπο στην περιοχή της Τρεμιθούσας. Περίπολο της Αστυνομίας μετέβη στην σκηνή όπου εντοπίστηκε ο 43χρονος, ο οποίος διαμένει σε κατοικία της περιοχής, να φέρει τραύματα. Ο 43χρονος ανέφερε ότι λίγο νωρίτερα, ενώ βρισκόταν εκεί με φίλους του, μετέβησαν στο σημείο με αυτοκίνητο ομοεθνείς του, ηλικίας 49 και 23 ετών, καθώς και ένα τρίτο, άγνωστο πρόσωπο, οι οποίοι φέρεται να του επιτέθηκαν.
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε πως ο παραπονούμενος φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές με τα πρόσωπα.
Οι τρεις τράπηκαν σε φυγή από τη σκηνή πεζή, εγκαταλείποντας εκεί το αυτοκίνητό τους, το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία. Ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο.
Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται, καθώς διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομης εισόδου σε ξένη περιουσία, απαίτησης χρημάτων με απειλές, επίθεσης με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη και κατοχής επιθετικού οργάνου.
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις