Το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας έφτασε στην Μερσίνη

Το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας έφτασε στην Μερσίνη

Το τέταρτο γεωτρύπανο που θα ενταχθεί στον τουρκικό στόλο, μαζί με το Φατίχ, το Κανουνί και το Γιαβούζ, έφτασε στο λιμάνι Τασουτσού της Μερσίνης. 

Το πλοίο, το οποίο αναχώρησε από το λιμάνι Okpo στη Νότια Κορέα στις 7 Μαρτίου, έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι, όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως έχει ανακοινωθεί, το πλοίο, μήκους 238 μέτρων και πλάτους 42 μέτρων με την προηγμένη τεχνολογία έβδομης γενιάς, θα ξεκινήσει γεωτρήσεις τον Ιούλιο στη Μεσόγειο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE