Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε παντρεμένη εν αγνοία της με 46χρονο αλλοδαπό

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε παντρεμένη εν αγνοία της με 46χρονο αλλοδαπό

Αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε 34χρονη, όταν επισκέφθηκε το Δημοτολόγιο της Καλαμαριάς για να τακτοποιήσει προσωπική της υπόθεση και την ενημέρωσαν ότι είναι παντρεμένη με 46χρονο αλλοδαπό, χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό.

Αφού κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία ακολούθησε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο υποτιθέμενος σύζυγός της είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό γάμου των αλβανικών Αρχών στο Ληξιαρχείο των Αθηνών, απ' όπου πέτυχε να υφαρπάξει πιστοποιητικό γάμου, προκειμένου να εγγραφεί στην οικογενειακή μερίδα της παθούσας, στον δήμο Καλαμαριάς ως σύζυγός της.

Στη συνέχεια, ο αλβανικής καταγωγής δράστης -σύμφωνα με την αστυνομία- προσκομίζοντας το πλαστό πιστοποιητικό και μια πλαστή υπεύθυνη δήλωση της 34χρονης, αιτήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες την έκδοση άδειας παραμονής ως σύζυγος Έλληνα πολίτη. Σε αυτές τις συνθήκες κατάφερε να διαγράψει το όνομά του από τον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, που, όπως ανακοινώθηκε, ήταν και ο αρχικός σκοπός όλων των ενεργειών του.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση, η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE