Νεκρή βρέθηκε επιβάτιδα σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη

Νεκρή βρέθηκε επιβάτιδα σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη

Μέσα στην καμπίνα της απεβίωσε 63χρονή γυναίκα, η οποία ταξίδευε με κρουασιερόπλοιο για τη Σαντορίνη.

Το πρωί της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου που βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού, ότι 63χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, απεβίωσε εντός της καμπίνας της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με σκάφος στον λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΣ» της Σαντορίνης και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE