ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακά βίντεο από τις βροχές - «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές

Εντυπωσιακά βίντεο από τις βροχές - «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές

Επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού που εκδόθηκε για σήμερα Κυριακή (22/05), βροχές και καταιγίδες υπήρχαν στο μενού το καιρού σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Μάλιστα πολλοί συμπολίτες μας πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από βίντεο και φωτογραφίες

Δείτε πιο μερικά από την ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου:

 

Υπενθυμίζουμε ότι η αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι λόγω της έντονης βροχόπτωσης σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τις Χαλεπιανές, έχει συσσωρευτεί ποσότητα νερού στο οδόστρωμα και από τις δύο κατευθύνσεις.

Η πρόγνωση του καιρού:

Το απόγευμα, θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά, πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά και στο εσωτερικό, σταδιακά όμως θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά, μέτριοι, 4 μποφόρ και αργότερα, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top