Asia Express: Το παρασκήνιο της οικειοθελούς αποχώρησης του Μαύρκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Asia Express: Το παρασκήνιο της οικειοθελούς αποχώρησης του Μαύρκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση φαίνεται πως βρίσκονται εκτός “Asia Express”.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Super Κατερίνα”, οι δύο τους βρίσκονται πίσω στην Αθήνα και μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο που τους δείχνει να βρίσκονται στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Το παρασκήνιο της οικειοθελής αποχώρησης του Μαυρίου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση


Το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή “Open Weekend” η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου παρουσίασε ένα ρεπορτάζ και αποκάλυψε τον λόγο που οδήγησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να αποχωρήσουν από το “Asia Express”.«Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν», είπε η δημοσιογράφος του Open.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έπαιρναν αρκετά χρήματα για τη συμμετοχή τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE