ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Μέσα από ένα ξεκάθαρο πλάνο και προσανατολισμό να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Μέσα από ένα ξεκάθαρο πλάνο και προσανατολισμό να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας»

Στο χωριό Αγρός βρέθηκε ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το τοπικό Φεστιβάλ Ρόδου και εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την κοινότητα, όπως επίσης την σημασία του πρωτογενούς τομέα, τόσο για την οικονομία της χώρας μας, όσο και για την κοινωνική συνοχή της υπαίθρου. 

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε επίσης σε σχέση με την υποψηφιότητά του ότι «Η προσπάθειά μας δεν ακολουθεί την πεπατημένη, αλλά έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία των πολιτών, σε ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα συμμετοχικής δημοκρατίας», προσθέτοντας πως «είναι γι’ αυτό τον λόγο που γίνεται αυτή η άνευ προηγουμένου κριτική, η οποία ξεφεύγει σε πολλές των περιπτώσεων, αφού χρησιμοποιείται και υβριστικός λόγος». Τόνισε παράλληλα, ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν θα ακολουθήσουν την ίδια οδό. «Αυτό είναι το μήνυμα στις χιλιάδες του κόσμου που μας στηρίζουν και εργάζονται συλλογικά για αυτή την προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε τον διάλογο με την κοινωνία» είπε.

Αναφερόμενος στην ενίσχυση της προσφοράς του αγροτικού τομέα, σημείωσε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί η αγροτεχνολογία, τα ευρωπαϊκά κονδύλια και άλλα εργαλεία, τα οποία θα ενισχύσουν την προσπάθεια και θα αντιμετωπίσουν παράλληλα τις συνέπειες όπως προκύπτουν από την κρίση στην Ουκρανία, ως αποτέλεσμα της Ρωσικής εισβολής.

Θα πρέπει όπως είπε, «μέσα από ένα ξεκάθαρο πλάνο και προσανατολισμό να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας, ώστε να διευρύνουμε την ίδια στιγμή και την παραγωγική βάση της κυπριακής οικονομίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top