ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο 40χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τροχαίο

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο 40χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τροχαίο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στην Λάρνακα, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε χαντάκι.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο βοηθός τροχαίας Αρχηγείου κ. Χάρης Ευριπίδου σε δηλώσεις του στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εξετάσεις στη σκηνή φαίνεται το θύμα να μην έφερε ζώνη ασφάλειας με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί του οχήματος και στη συνέχεια να καταπλακωθεί από αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λάρνακα το πρωί της Δευτέρας (23/05), όταν όχημα που οδηγούσε 40χρονος Ελληνοκύπριος κατέληξε σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή της Δρομολαξιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE