Δολοφόνησαν φύλακα στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι

Δολοφόνησαν φύλακα στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι

Ένας άντρας δολοφονήθηκε στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι και ένα άτομο συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία του Παρισιού, επιβεβαιώνοντας αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης.

 

Πηγή που παρακολουθεί στενά τις έρευνες είπε στο Reuters ότι το άτομο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν φρουρός ασφαλείας ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει τρομοκρατική ενέργεια.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ξεκίνησε σήμερα έρευνα για την κατηγορία της δολοφονίας», είπε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν είχε χρησιμοποιηθεί όπλο.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE