Δολοφόνησαν φύλακα στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι

Δολοφόνησαν φύλακα στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι

Ένας άντρας δολοφονήθηκε στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι και ένα άτομο συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία του Παρισιού, επιβεβαιώνοντας αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης.

 

Πηγή που παρακολουθεί στενά τις έρευνες είπε στο Reuters ότι το άτομο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν φρουρός ασφαλείας ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει τρομοκρατική ενέργεια.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ξεκίνησε σήμερα έρευνα για την κατηγορία της δολοφονίας», είπε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν είχε χρησιμοποιηθεί όπλο.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE