Δολοφόνησαν φύλακα στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι

Δολοφόνησαν φύλακα στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι

Ένας άντρας δολοφονήθηκε στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι και ένα άτομο συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία του Παρισιού, επιβεβαιώνοντας αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης.

 

Πηγή που παρακολουθεί στενά τις έρευνες είπε στο Reuters ότι το άτομο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν φρουρός ασφαλείας ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει τρομοκρατική ενέργεια.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ξεκίνησε σήμερα έρευνα για την κατηγορία της δολοφονίας», είπε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν είχε χρησιμοποιηθεί όπλο.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE