ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδικές εργασίες σε διάφορους δρόμους - Δείτε που διεξάγονται

Οδικές εργασίες σε διάφορους δρόμους - Δείτε που διεξάγονται

Εργασίες σε διάφορα σημεία της Κύπρου διεξάγονται σύμφωνα με το τμήμα δημοσίων έργων.

Δείτε τις αναλυτικά:

1. Εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, μεταξύ των ωρών 21:30 - 5:30,στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας (Α1) παρά την έξοδο Λατσιών (ανισόπεδος κόμβος Γ.Σ.Π.) με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Δευτερά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 και για περίοδο πέντε (5) μηνών, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Δευτερά (δρόμος Ανθούπολης - Παλαιχωρίου) θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στο σημείο συμβολής της με την οδό Αγίας Μαρίνας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Ανθούπολη προς Παλαιχώρι και αντίστροφα θα διοχετεύεται μέσω προσωρινού παρακαμπτήριου δρόμου μήκους 300μ περίπου. Η συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με την οδό Αγίας Μαρίνας θα είναι κλειστή και οι οδηγοί από Παλαιχώρι προς Δευτερά προτρέπονται να χρησιμοποιούν την προηγούμενη έξοδο προς Ανάγυια – Πάνω Δευτερά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top