ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδικές εργασίες σε διάφορους δρόμους - Δείτε που διεξάγονται

Οδικές εργασίες σε διάφορους δρόμους - Δείτε που διεξάγονται

Εργασίες σε διάφορα σημεία της Κύπρου διεξάγονται σύμφωνα με το τμήμα δημοσίων έργων.

Δείτε τις αναλυτικά:

1. Εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, μεταξύ των ωρών 21:30 - 5:30,στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας (Α1) παρά την έξοδο Λατσιών (ανισόπεδος κόμβος Γ.Σ.Π.) με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Δευτερά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 και για περίοδο πέντε (5) μηνών, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Δευτερά (δρόμος Ανθούπολης - Παλαιχωρίου) θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στο σημείο συμβολής της με την οδό Αγίας Μαρίνας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Ανθούπολη προς Παλαιχώρι και αντίστροφα θα διοχετεύεται μέσω προσωρινού παρακαμπτήριου δρόμου μήκους 300μ περίπου. Η συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με την οδό Αγίας Μαρίνας θα είναι κλειστή και οι οδηγοί από Παλαιχώρι προς Δευτερά προτρέπονται να χρησιμοποιούν την προηγούμενη έξοδο προς Ανάγυια – Πάνω Δευτερά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top