LIFESTYLE

Survivor: Μια φιλία «διαλύθηκε» – Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Άρη και Τάλα

Survivor: Μια φιλία «διαλύθηκε» – Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Άρη και Τάλα

Κρίση περνά η φιλία του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ στο Survivor κι αυτή δεν άργησε να φανεί στο run που ήρθαν αντιμέτωποι. Εκεί τη νίκη πήρε ο Τάλα, κάτι που ο Άρης το απέδωσε στην κ…οφαρδία του. Αυτό πυροδότησε την αντίδραση του πρώτου, που του απάντησε σε υψηλούς τόνους.

«Σε εμένα το λες; Μιλάς εσύ για κ…οφαρδία; Όχι δεν είναι. Θα τα πούμε στο επόμενο». Όταν ο Άρης του είπε πως έχει έπαρση, συνέχισε: «Εγώ έχω έπαρση; Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους, τα κάνεις τώρα εδώ; Το γεγονός ότι κυνηγάμε μια ασυλία είναι για εσένα έπαρση; Εσύ είπες θα τα πούμε στο επόμενο. Πάντα εσύ θες να τα εξηγείς όλα σε όλους. Όχι δεν θέλω. Εσύ δεν έχεις τύχη; Είσαι και γ…ω τους παίκτες αλλά έχεις και τύχη»

Ο Άρης τόνισε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και για αυτό έχει τέτοια ποσοστά στο Survivor και κάπου εκεί η ένταση χτύπησε κόκκινο. «Η μεγαλύτερη έπαρση του Survivor. Κακία εγώ; Πότε ρε μ…α; Πες τα σε άλλους. Ντροπή σου! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Σε εμένα το λες; Τα βλέπουν όλοι» απάντησε ο Τάλα στον Άρη, που του έλεγε πως βγάζει κακία.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top