LIFESTYLE

Ellen DeGeneres: Έριξε αυλαία στην εκπομπή της μετά από 19 χρόνια

Ellen DeGeneres: Έριξε αυλαία στην εκπομπή της μετά από 19 χρόνια

Την Πέμπτη (26/5) έπεσαν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής της Ellen DeGeneres, «The Ellen DeGeneres Show», μετά από 3.200 επεισόδια και 19 τηλεοπτικές σεζόν. Η διάσημη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στην επαγγελματική της καριέρα, αφού δεν πρόκειται να ασχοληθεί άμεσα με κάποιο μεγάλο πρότζεκτ.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αποφασίζοντας να ακολουθήσει τη συμβουλή της φίλης της και παρουσιάστριας, Όπρα Γουίνφρεϊ, και να πάρει χρόνο «για να καθίσει και να σκεφτεί».

«Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τη συμβουλή της, η οποία είναι: “Μην κάνεις τίποτα για ένα χρόνο. Δεν έχει σημασία πόσο καλή είναι η προσφορά, απλά κάτσε για έναν χρόνο”», δήλωσε η Ellen DeGeneres στο Hollywood Reporter.

Και πρόσθεσε: «Και θα σας πω ότι έχω μια απίστευτη προσφορά αυτήν την στιγμή, την οποία στην πραγματικότητα είχα αρκετούς μήνες πριν τελειώσω με την εκπομπή. Είναι πραγματικά, πραγματικά δύσκολο να πω όχι και ζητάω να την καθυστερήσω γιατί πραγματικά προσπαθώ να κάτσω ακίνητη. Αυτό είναι το πρώτο μου αυτοεπιβαλλόμενο διάλειμμα. Το προηγούμενο δεν ήταν».
Στη τελευταία της εκπομπή η Ellen DeGeneres επέλεξε να περάσουν τρεις κυρίες: Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον και οι τραγουδίστριες Πινκ και Μπίλι Άιλις.

Πηγή: zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top