«Έφυγε» από τη ζωή ο Δάκης

«Έφυγε» από τη ζωή ο Δάκης

Ο τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Δάκης.


Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας εκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’αγαπω πάντα… «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια Αλλ' όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του»

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή το τελευταίο διάστημα είχε επιβαρυνθεί, όπως είχαν κάνει γνωστό οι καλοί του φίλοι.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Τάκης Σαγιώρ είχε αναφέρει πως ο τραγουδιστής είχε μείνει μόνο 42 κιλά.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE