Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 29χρονος μοτοσικλετιστής - Τα στοιχεία του στη δημοσιότητα
Νεκρός στην άσφαλτο 29χρονος μοτοσικλετιστής σε σφοδρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον δρόμο Πάφου-Λεμεσού.

Ο Μωχάμμαντ Σιάλαχ, ανώτατος αξιωματούχος της Ισλαμικής Τζιχάντ στη Γάζα δήλωσε ότι η οργάνωση «παρακολουθεί από κοντά τα τεκταινόμενα στην Ιερουσαλήμ» και προειδοποίησε ότι «τις επόμενες ώρες αναμένονται πολλές εκπλήξεις».
Από την άλλη πλευρά, ο αρχηγός της ισραηλινής αστυνομίας Ιακώβ Σιαμπετάι δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι «οι δυνάμεις ασφαλείας είναι σε θέση να αποτρέψουν επεισόδια σε όλη της επικράτεια, προκειμένου να κυλήσουν ομαλά οι σημερινοί εορτασμοί της Ημέρας της Ιερουσαλήμ».
Νωρίτερα το πρωί σημειώθηκαν εστίες έντασης μεταξύ Αράβων νεαρών διαδηλωτών και στρατιωτικών δυνάμεων στην Βηθλεέμ και πλησίον εβραϊκών εποικισμών στην βόρεια Δυτική Όχθη .
Πηγη: KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




