ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου: Στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαυρογιάννη η χώρα μας μπορεί ξανά να πορευτεί με σιγουριά προς το μέλλον

Στεφάνου: Στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαυρογιάννη η χώρα μας μπορεί ξανά να πορευτεί με σιγουριά προς το μέλλον

Με επικύρωση της υποψηφιότητας Ανδρέα Μαυρογιάννη από την παγκύπρια συνδιάσκεψη την Κυριακή 5/6, το ΑΚΕΛ μπαίνει στην κούρσα των προεδρικών εκλογών.

Στις 14:30 όλα θα έχουν τελειώσει και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου θα δώσει το σύνθημα για την εκλογική μάχη.

Τις αμέσως επόμενες μέρες ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναμένεται να προβεί σε δήλωση με την οποία θα επισημοποιεί το ενδιαφέρον του να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών.

«Είναι σημαντική αυτή η μέρα. Όχι μόνο γιατί η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη αποτελεί την κορύφωση μιας μακράς πορείας εσωτερικού κομματικού διαλόγου με τα μέλη, τις Νέες Δυνάμεις και τους φίλους του ΑΚΕΛ. Είναι σημαντική γιατί εδώ δεν αποφασίζουμε για ένα πρόσωπο ή για μια εκλογική μάχη. Εδώ αποφασίζουμε για τον τόπο μας. Για εμάς αυτό που μετρά, το μοναδικό κριτήριο και έγνοια μας είναι πώς θα εξυπηρετήσουμε καλύτερα την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της. Πώς ο λαός μας θα συνεχίσει να ζει και να δημιουργεί σ’ αυτό το υπέροχο νησί. Θέλουμε, επιδιώκουμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για τη χώρα και την κοινωνία μας. Για να γυρίσουμε σελίδα και να βαδίσουμε μπροστά. Το αύριο της πατρίδας μας είναι για εμάς ταυτισμένο με την προοδευτική αλλαγή. Αυτή είναι που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Αυτό είναι που επιζητεί ο λαός μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Αντρέας Μαυρογιάννης μπορεί να ηγηθεί και να εκφράσει την προσπάθεια για να επιτευχθεί η προοδευτική αλλαγή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Αντρέας Μαυρογιάννης αποτελεί νικηφόρα επιλογή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαυρογιάννη η χώρα μας μπορεί ξανά να πορευτεί με σιγουριά προς το μέλλον», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top