ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου: Στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαυρογιάννη η χώρα μας μπορεί ξανά να πορευτεί με σιγουριά προς το μέλλον

Στεφάνου: Στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαυρογιάννη η χώρα μας μπορεί ξανά να πορευτεί με σιγουριά προς το μέλλον

Με επικύρωση της υποψηφιότητας Ανδρέα Μαυρογιάννη από την παγκύπρια συνδιάσκεψη την Κυριακή 5/6, το ΑΚΕΛ μπαίνει στην κούρσα των προεδρικών εκλογών.

Στις 14:30 όλα θα έχουν τελειώσει και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου θα δώσει το σύνθημα για την εκλογική μάχη.

Τις αμέσως επόμενες μέρες ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναμένεται να προβεί σε δήλωση με την οποία θα επισημοποιεί το ενδιαφέρον του να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών.

«Είναι σημαντική αυτή η μέρα. Όχι μόνο γιατί η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη αποτελεί την κορύφωση μιας μακράς πορείας εσωτερικού κομματικού διαλόγου με τα μέλη, τις Νέες Δυνάμεις και τους φίλους του ΑΚΕΛ. Είναι σημαντική γιατί εδώ δεν αποφασίζουμε για ένα πρόσωπο ή για μια εκλογική μάχη. Εδώ αποφασίζουμε για τον τόπο μας. Για εμάς αυτό που μετρά, το μοναδικό κριτήριο και έγνοια μας είναι πώς θα εξυπηρετήσουμε καλύτερα την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της. Πώς ο λαός μας θα συνεχίσει να ζει και να δημιουργεί σ’ αυτό το υπέροχο νησί. Θέλουμε, επιδιώκουμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για τη χώρα και την κοινωνία μας. Για να γυρίσουμε σελίδα και να βαδίσουμε μπροστά. Το αύριο της πατρίδας μας είναι για εμάς ταυτισμένο με την προοδευτική αλλαγή. Αυτή είναι που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Αυτό είναι που επιζητεί ο λαός μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Αντρέας Μαυρογιάννης μπορεί να ηγηθεί και να εκφράσει την προσπάθεια για να επιτευχθεί η προοδευτική αλλαγή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Αντρέας Μαυρογιάννης αποτελεί νικηφόρα επιλογή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαυρογιάννη η χώρα μας μπορεί ξανά να πορευτεί με σιγουριά προς το μέλλον», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top