Μπαίνουν στο... ψητό για τη «λυπητερή» του Τιμούρ

Μπαίνουν στο... ψητό για τη «λυπητερή» του Τιμούρ

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση της ανακοίνωσης για το "διαζύγιο" της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ.

Θα μιλησει ο νέος CEO Μαρίνος Μήτρου με τον ίδιο και τους συνεργάτες του για το θέμα της αποζημίωσης τους και όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα τους προτείνουν να τους καταβληθούν δύο με τρία μηνιάτικα της επόμενη περιόδου, αλλά και τα δεδουλευμένα της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Δείτε την συνέχεια στο themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE