Τουρκία και ψευδοκράτος σε κοινή άσκηση την ερχόμενη βδομάδα

Τουρκία και ψευδοκράτος σε κοινή άσκηση την ερχόμενη βδομάδα

Κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης διοργανώνουν Τουρκία και ψευδοκράτος από τις 13 ως τις 17 Ιουνίου, μεταδίδεται στα κατεχόμενα.

Στην άσκηση θα λάβει μέρος η πολιτική άμυνα και στρατός από Τουρκία και το αντίστοιχο τμήμα της "πολιτικής άμυνας" της "υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης" της "τδβκ".

Η άσκηση θα διεξαχθεί σε τμήμα του κατεχόμενου Άγιου Ιλαρίωνα και στις ακτές της κατεχόμενης Αμμοχώστου σε "ύδατα της 'τδβκ'" και σε διεθνή ύδατα, όπως αναφέρεται, "τα οποία εμπίπτουν στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE