Τρεις νεκροί σε βομβαρδισμούς του πυροβολικού της Ρωσίας στο Χάρκοβο

Τρεις νεκροί σε βομβαρδισμούς του πυροβολικού της Ρωσίας στο Χάρκοβο

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σε βομβαρδισμούς του ρωσικού πυροβολικού στην περιφέρεια του Χαρκόβου, στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Ολέχ Σινεχούμποφ.

Επλήγη η πόλη Χάρκοβο και αρκετά κοντινά χωριά, ανέφερε ο αξιωματούχος μέσω Telegram. Υποστήριξε ότι «ο εχθρός δεν μπορεί να σπάσει την αντίσταση των υπερασπιστών μας» και γι' αυτό «οι δυνάμεις κατοχής επιδίδονται σε τρομοκρατικές ενέργειες, ρίχνουν εναντίον άοπλων ανθρώπων».

Στην κοινότητα Μπαστάνκα, στη νότια περιφέρεια Μικολάιφ, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις, ανέφερε η τοπική εισαγγελία.

Στην πόλη Μικολάιφ, πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας, ακούστηκαν εκρήξεις, μετέδωσαν ουκρανικά ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE