Ό,τι το… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Κάτσε τώρα να τους… ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Ό,τι το… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Κάτσε τώρα να τους… ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Εδώ και μέρες στο οικοδόμημα του συλλόγου της Ανόρθωσης δεν είναι και το καλύτερο δυνατό κλίμα ενότητας και συσπείρωσης για να κοιτάξουν όλοι μαζί την αυριανή μέρα.

Μετά την αποτυχία της «Κυρίας» να πάρει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη, οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον νέο τεχνικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου να δίνει την… εντολή ότι θα πρέπει να αλλαχθούν πράγματα και καταστάσεις, να υπάρξει μία πλήρη αναβάθμιση, με νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο, και όχι μόνο, ώθησε τον προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, στο να κρατήσει μία στάση διαφωνίας με αυτά που του επιβάλλαν να αποδεχτεί για να συνεχίσει να έχει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE