ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Μιχαλάκης Μάγκας το θύμα του φονικού στον Πύργο Λεμεσού - Στυλιανός Χριστοφή ο 59χρονος

Ο Μιχαλάκης Μάγκας το θύμα του φονικού στον Πύργο Λεμεσού - Στυλιανός Χριστοφή ο 59χρονος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου και απόπειρας φόνου, μετά τον εντοπισμό δύο νεκρών και δύο τραυματισμένων προσώπων, στην επαρχία Λεμεσού. Νεκροί εντοπίστηκαν ο Μιχαλάκης Μάγκας Δημητρίου, 79 ετών, από Πύργο Λεμεσού, και ο Στυλιανός Χριστοφή, 59 ετών, επίσης από Πύργο Λεμεσού, ενώ τραυματίες εντοπίστηκαν δύο γυναίκες ηλικίας 77 και 73 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, άνδρας θεάθηκε να απομακρύνεται από συγκεκριμένη κατοικία στο χωριό Πύργος Λεμεσού, έχοντας στην κατοχή του πυροβόλο όπλο, ενώ στην κατοικία είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούσαν για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντοπίστηκαν εντός της κατοικίας, νεκρός ο 79χρονος Μιχαλάκης Μάγκας, και χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, οι 77χρονη και 73χρονη. Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, να κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, σε ανοιχτό χώρο σε αγροτική περιοχή του χωριού Πύργος, νεκρός ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή. Ο 59χρονος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Δίπλα του βρισκόταν κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο βρισκόταν και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα μέχρι το παρόν στάδιο υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 59χρονος μετέβη στην κατοικία του 79χρονου, όπουβρίσκονταν ο 79χρονος, η 77χρονη και η 73χρονη. Ακολούθως ο 59χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και ένα πλαστικό δοχείο, εγκατέλειψε το σημείο.

Οι συνθήκες και αίτια θανάτου του 79χρονου και του 59χρονου, καθώς και οι συνθήκες τραυματισμού της 77χρονης και της 73χρονης διερευνώνται, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top