Πήρε εξώδικο 50 ευρώ γιατί έβγαλε τον σκύλο του περίπατο

Πήρε εξώδικο 50 ευρώ  γιατί έβγαλε τον σκύλο του περίπατο

Με αφορμή την έκδοση εξωδίκου από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα (50 ευρώ) σε πολίτη ο οποίος είχε βγάλει για περίπατο και βόλτα τον σκύλο του στον παραλιακό πεζόδρομο στις 6/6/2022, ο Πρόεδρος του κόμματος για τα ζώα Κύπρου θα έχει συνάντηση, σήμερα Παρασκευή η ώρα 10 το πρωί με τον Κοινοτάρχη Χαράλαμπο Ιωάννου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση από το Κόμμα για τα ζώα, σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση του Κοινοτάρχη όσον αφορά τις σχετικές νομοθεσίες, τα δικαιώματα και της υποχρεώσεις των φιλόζωων και κηδεμόνων σκύλων, το θέμα της ρύπανσης, της στείρωσης γάτων και τέλος την εξεύρεση εκείνων των λύσεων που όλοι θα κερδίζουν.

Βρισκόμαστε σε χαλεπούς καιρούς η τουριστική μας βιομηχανία είναι στην κατηφόρα και ίσως τρόποι που να αναδεικνύουν και να προσελκύουν τον τουρισμό και του τουρίστες είναι και η προβολή της θετικής μας συμπεριφοράς προς τα ζώα και όχι το αντίθετο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE