Πήρε εξώδικο 50 ευρώ γιατί έβγαλε τον σκύλο του περίπατο

Πήρε εξώδικο 50 ευρώ  γιατί έβγαλε τον σκύλο του περίπατο

Με αφορμή την έκδοση εξωδίκου από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα (50 ευρώ) σε πολίτη ο οποίος είχε βγάλει για περίπατο και βόλτα τον σκύλο του στον παραλιακό πεζόδρομο στις 6/6/2022, ο Πρόεδρος του κόμματος για τα ζώα Κύπρου θα έχει συνάντηση, σήμερα Παρασκευή η ώρα 10 το πρωί με τον Κοινοτάρχη Χαράλαμπο Ιωάννου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση από το Κόμμα για τα ζώα, σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση του Κοινοτάρχη όσον αφορά τις σχετικές νομοθεσίες, τα δικαιώματα και της υποχρεώσεις των φιλόζωων και κηδεμόνων σκύλων, το θέμα της ρύπανσης, της στείρωσης γάτων και τέλος την εξεύρεση εκείνων των λύσεων που όλοι θα κερδίζουν.

Βρισκόμαστε σε χαλεπούς καιρούς η τουριστική μας βιομηχανία είναι στην κατηφόρα και ίσως τρόποι που να αναδεικνύουν και να προσελκύουν τον τουρισμό και του τουρίστες είναι και η προβολή της θετικής μας συμπεριφοράς προς τα ζώα και όχι το αντίθετο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE