Στα κατεχόμενα την Κυριακή ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Στα κατεχόμενα την Κυριακή ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Παράνομη επίσκεψη στην περιοχή της κατεχόμενης Λαπήθου και συγκεκριμένα μεταξύ Βασίλειας και Φτέριχας, θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσολου την Κυριακή, 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Κίπιρις ποστασί, σχετική αφίσα έχει βγάλει ο «δήμος» Λαπήθου, καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα γίνει εκεί.

H Γενί Ντουζέν έγραψε στην ιστοσελίδα της χθες βράδυ ότι ο κ. Τσαβούσογλου θα φθάσει το Σαββατοκύριακο στην κατεχόμενη Κύπρο για να συναντήσει «αξιωματούχους» της «κυβέρνησης» και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ εντάσσεται σε μια στρατηγική αντιμετώπισης των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το οικονομικό πρωτόκολλο.

Να σημειωθεί ότι από χθες βρίσκεται στα κατεχόμενα αντιπροσωπεία από την Τουρκία, η οποία σήμερα και αύριο θα συζητήσει θέματα που αφορούν το πρωτόκολλο, όπως ανακοίνωσε χθες ο «υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ», Χουσείν Αμτζιάογλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE