ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινούν οι ιστορίες με τη Ζέτα: «Πάντα πρόθυμη» - «Ήταν διαβασμένη, είχε άποψη» - «Αυτό που μπορώ να κάμω θα το κάμω»

Συγκινούν οι ιστορίες με τη Ζέτα: «Πάντα πρόθυμη» - «Ήταν διαβασμένη, είχε άποψη» - «Αυτό που μπορώ να κάμω θα το κάμω»

Πλήθος πολιτών μεταξύ τους και συνεργάτες της Ζέτας Αιμιλιανίδου μοιράζονται ιστορίες συνεργασίας και πλέκουν το εγκώμιο της Υπουργού Εργασίας.

 

Χάρης Γεωργιάδης: «Η Ζέτα ήταν της δουλειάς… ήταν διαβασμένη, είχε άποψη»

Ο Πρόεδρος της είχε αδυναμία γιατί ακόμη και στον Πρόεδρο του έλεγε ότι δεν είχε δίκαιο, έλεγε την άποψή της, αποκάλυψε ο Χάρης Γεωργιάδης.

«Ξέρετε πάντα όταν φύγει ένα άτομο λέμε καλά λόγια αλλά νιώθω ότι είναι γνήσια αυτή η ανταπόκριση του κόσμου», είπε ο τέως Υπουργός Οικονομικών.

Δείτε εδώ LIVE: Δάκρυα και βουβός πόνος για τη Ζέτα- Σε εξέλιξη το λαϊκό προσκύνημα

Υπογράμμισε ακόμα το έργο της Υπουργού Εργασίας. «Ίσως από τους λίγους που δεν έβγαιναν τηλεόραση. Δεν είναι η δουλειά μου να κάνω πολιτικό λόγο, πολιτικό μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις μου είπε. Ήταν της δουλειάς».

Μάλιστα είπε ότι ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. «Μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή στο Υπουργικό Συμβούλιο σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές του 2013. Ήταν διαβασμένη, είχε άποψη», είπε χαρακτηριστικά.

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Αυτό που ξεχωρίζω όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτή η ηρεμία που εξέπεμπε»

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ανέφερε πως «η σχέση με τη Ζέτα ήταν πολύ εποικοδομητική, πολύ φιλική γιατί είχα και μία ιδιαίτερη σχέση με τον μακαρίτη τον αδελφό της τον Ουράνιο που ήταν καθηγητής μου».

Πρόσθεσε πως: «αυτό που ξεχωρίζω όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτή η ηρεμία που εξέπεμπε έστω και ήταν κάτω από δύσκολες συνθήκες, ήταν η αποφασιστικοτητα που επιδείκνυε αλλά και την ίδια στιγμή η αποφατικότητα για να βρει λύσεις σε κοινωνικά προβλήματα».

Μάλιστα ένα από τα χαρακτηριστικά της Ζέτας Αιμιλιανίδου που ξεχώρισε ο Μαρίνος Σιζόπουλος ήταν «μια τρομακτική ικανότητα να μπορεί να αξιολογήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που της έλεγαν για να μπορέσει να διατυπώσει δική της άποψη και να πάρει τις δικές της αποφάσεις».

Η Σοφία Γιωργαλλά πρώην αντιδήμαρχος Έγκωμης που συνεργάστηκε με τη Ζέτα Αιμιαλιανίδου σε συνδικαλιστικά θέματα αλλά και ζητήματα που άπτονται το γυναικείο κίνημα μίλησε στην κάμερα του Alpha.

«Όλοι μαζί τιμούμε τη Ζέτα για την ανιδιοτέλειά της, της προθυμία της να μας ακούσει…μας υποσχόταν ότι αυτό που μπορώ να κάμω θα το κάμω… μια φορά πήγαμε να συζητήσουμε για το θέμα ότι δούλευαν όλοι σαββατοκύριακο και συζητήσαμε ότι αυτό δημιουργεί κοινωνικό πρόβλημα και μας είπε έχετε δίκαιο αλλά πώς θα απασχολήσω 6 χιλιάδες ανέργους…και εκεί καταλάβαμε ότι η Υπουργός είχε δίκαιο και κάναμε άλλες εισηγήσεις…και σιγά σιγά λύθηκε το πρόβλημα», ανέφερε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top