Έτσι θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Δευτέρα του Κατακλυσμού - Όλες οι πληροφορίες  

Έτσι θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Δευτέρα του Κατακλυσμού - Όλες οι πληροφορίες   

Κλειστά θα παραμείνουν τα γενικά καταστήματα τη Δευτέρα του «Κατακλυσμού» (13/06).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους Νομοθεσία, όλα τα γενικά καταστήματα τη Δευτέρα, θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας, όσα ειδικά καταστήματα λειτουργήσουν, θα πρέπει να αποζημιώσουν τους υπαλλήλους που θα απασχοληθούν την ημέρα αυτή με αναλογία 1:2.

Ενόψει του τριημέρου του Κατακλυσμού, η Αστυνομία θα λάβει και φέτος ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα, με προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, ενώ η δράση της θα εντατικοποιηθεί με στόχο την ασφάλεια των διακινήσεων στο οδικό δίκτυο και την προστασία των πολιτών και της περιουσίας του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE