ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα κατεχόμενα σε παράνομη επίσκεψη ο Τσαβούσογλου - Θα συναντηθεί με Τατάρ

Στα κατεχόμενα σε παράνομη επίσκεψη ο Τσαβούσογλου - Θα συναντηθεί με Τατάρ

Την είδηση ότι ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στα κατεχόμενα μεταδίδει ο τουρκοκυπριακός Τύπος.

Ο κ. Τσαβούσογλου θα παραμείνει στα κατεχόμενα μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, όπου θα συναντήσει τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και εκπροσώπους της τ/κ κοινότητας.

Την είδηση της παράνομης άφιξης του κ. Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα μετέδωσε το βράδυ του Σαββάτου η «Κίμπρις Ποστασί».

Νωρίτερα, ο τουρκικός Τύπος μετέδωσε ότι η επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα και ότι κατά τη διάρκεια της «επίσημης επίσκεψης» αντιπροσωπείες από την Τουρκία και τα κατεχόμενα θα συζητήσουν τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο κ. Τσαβούσογλου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τις επαφές του στα κατεχόμενα αύριο το απόγευμα, θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ούστελ, τον «υπουργό εξωτερικών», τους εκπροσώπους της «κυβέρνησης» και εκπροσώπους οργανώσεις.

Σύμφωνα με την «Κίμπρις Ποστασί», ο κ. Τσαβούσογλου την Κυριακή θα επισκεφθεί την κατεχόμενη Λάπηθο και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της τ/κ κοινότητας.

Την Δευτέρα, ο κ. Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με τον κ. Τατάρ στις 11.15. θα ακολουθήσει στις 13.30 κοινή συνέντευξη Τύπου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top