Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Έσπασε «ιπτάμενο» παιχνίδι και τραυματίστηκαν τρία παιδιά στην Τουρκία

Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Έσπασε «ιπτάμενο» παιχνίδι και τραυματίστηκαν τρία παιδιά στην Τουρκία

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τραυματίστηκαν τρία παιδιά, τα οποία είναι ωστόσο καλά στην υγεία τους.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε σε λούνα παρκ της Τουρκίας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παιδιών που διασκέδαζαν σε «ιπτάμενο» παιχνίδι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αττάλεια, με τις σκηνές τρόμου να έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Το χρονικό
Το ατύχημα στην πόλη Αττάλεια της Τουρκίας σημειώθηκε όταν κάποια παιδάκια ανέβηκαν σε ένα «ιπτάμενο» παιχνίδι του λούνα παρκ και ο κεντρικός άξονας του… έσπασε.

Οι τρομακτικές στιγμές που βίωσαν όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν εκείνη την στιγμή το παιχνίδι, έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Τα παιδιά διασκεδάζουν ανέμελα στο «ιπτάμενο» παιχνίδι. Κάποια στιγμή, ενώ τα παιδιά βρίσκονται στον αέρα, σπάει ο κεντρικός άξονας του παιχνιδιού και οι καρέκλες του βρέθηκαν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τραυματίστηκαν τρία παιδιά, τα οποία είναι ωστόσο καλά στην υγεία τους

Δείτε βίντεο

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE