Αναστέλλεται προσωρινά η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα

Αναστέλλεται προσωρινά η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αναστέλλεται προσωρινά και μέχρι 22 Ιουνίου 2022 (συμπεριλαμβανομένης) η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα για όλες τις υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι, η υπηρεσία ταχυμεταφορών QUICKPOST δεν συμπεριλαμβάνεται, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από αριθμό αεροπορικών εταιρειών.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE