Αναστέλλεται προσωρινά η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα

Αναστέλλεται προσωρινά η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αναστέλλεται προσωρινά και μέχρι 22 Ιουνίου 2022 (συμπεριλαμβανομένης) η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα για όλες τις υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι, η υπηρεσία ταχυμεταφορών QUICKPOST δεν συμπεριλαμβάνεται, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από αριθμό αεροπορικών εταιρειών.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE