Η αστυνομία διαψεύδει πληροφορίες για έλεγχο από Τούρκους αστυνομικούς στα οδοφράγματα

Η αστυνομία διαψεύδει πληροφορίες για έλεγχο από Τούρκους αστυνομικούς στα οδοφράγματα

Κάτω από τον τίτλο «Ο έλεγχος στα οδοφράγματα διενεργείται από την αστυνομία της Τουρκικής Δημοκρατίας;», η Avrupa γράφει ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, ομάδες ειδικών αστυνομικών από την Τουρκία διενεργούν ελέγχους σε οχήματα Ελληνοκυπρίων στα σημεία διέλευσης.

Στο δημοσίευμα της Κυριακής σημειώνεται ότι οι εν λόγω ειδικές ομάδες προέρχονται από το τμήμα καταπολέμησης ναρκωτικών και ερευνούν εξονυχιστικά τα ελληνοκυπριακά οχήματα, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Εξάλλου, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Κίπρις η «γενική αστυνομική διεύθυνση» χαρακτηρίζει ανυπόστατο και αναληθές το εν λόγω δημοσίευμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE