Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 84χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του στη Λεμεσό

Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 84χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του στη Λεμεσό

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας παραπέμφθηκε ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 84χρονος που φέρεται να παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 82χρονη σύζυγο του, Γεωργία Χαραλάμπους, κτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι.

Ο 84χρονος οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο τον παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 26 Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Το φονικό διαπράχθηκε το πρωί της 6ης Ιουλίου και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο καθ’ ομολογία δράστης, κτύπησε την σύζυγο του με σφυρί στο κεφάλι, μετά από λογομαχία που είχαν για τα ψώνια του σπιτιού.

Ακολούθως μετέβη στην Αστυνομία και φέρεται να ανέφερε τη διάπραξη του εγκλήματος, ενώ το θύμα εντοπίστηκε στην αυλή της οικίας, από τους αστυνομικούς που μετέβηκαν στη σκηνή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE