«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 50 ετών.

Της σύλληψης του 50χρονου, προηγήθηκε χθες το απόγευμα εντοπισμός ξύλινου σκάφους, ανατολικά του Κάβου Γκρέκο, στο οποίο βρίσκονταν 10 συνολικά άντρες, οι οποίοι διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες.

Κατά την ανακοπή του σκάφους, διαπιστώθηκε, ότι πλοηγός ήταν 50χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το σκάφος μεταφέρθηκε σε αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής και οι δέκα άντρες μεταφέρθηκαν σε κέντρο προσωρινής φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE