«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 50 ετών.

Της σύλληψης του 50χρονου, προηγήθηκε χθες το απόγευμα εντοπισμός ξύλινου σκάφους, ανατολικά του Κάβου Γκρέκο, στο οποίο βρίσκονταν 10 συνολικά άντρες, οι οποίοι διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες.

Κατά την ανακοπή του σκάφους, διαπιστώθηκε, ότι πλοηγός ήταν 50χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το σκάφος μεταφέρθηκε σε αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής και οι δέκα άντρες μεταφέρθηκαν σε κέντρο προσωρινής φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE