Κλείνουν δρόμοι στη Λεμεσό - Θα εκτελούνται έργα αποχέτευσης - Πώς να αποφύγεται την κίνηση

Κλείνουν δρόμοι στη Λεμεσό - Θα εκτελούνται έργα αποχέτευσης - Πώς να αποφύγεται την κίνηση

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού–Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια του Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων στην Αυλή του Πανεπιστημίου Frederick και σε μέρος της οδού Μάριου Αγαθαγγέλου και Πετράκη Γιάλλουρου, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, στον Δήμο Λεμεσού.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δρόμοι Πετράκη Γιάλλουρου και Μάριου Αγαθαγγέλου μέχρι την είσοδο του πανεπιστημίου Frederick θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Το κοινό καλείται όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE