ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκάνδαλο μεγατόνων: Ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να ζητούσε βίντεο της Άννας Αριστοτέλους από βαρυποινίτη για να την «κάψει»

Σκάνδαλο μεγατόνων: Ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να ζητούσε βίντεο της Άννας Αριστοτέλους από βαρυποινίτη για να την «κάψει»

Μια απίστευτη υπόθεση φαίνεται να ξετυλίγεται ενώπιον των Αρχών, μετά από καταγγελία της διευθύντριας των φυλακών, Άννας Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με την κυρία Αριστοτέλους, ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να διατηρούσε επαφές με βαρυποινίτη στις Κεντρικές Φυλακές, ζητώντας του να εξασφαλίσει βίντεο από την προσωπική ζωή της διευθύντριας του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια σήμερα (17/6) η εφημερίδα «Πολίτης». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ανώτερος αξιωματικός χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με τον βαρυποινίτη μέσω ειδικής εφαρμογής, με στόχο να βρει στοιχεία που θα μπορούσαν να «κάψουν» την Άννα Αριστοτέλους.

Η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον δικηγόρων και σύντομα αναμένεται να γίνει επίσημη καταγγελία και να ζητηθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα, όπως διοριστούν ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές. 

Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση λέγοντας ότι «είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς. Αισθάνομαι έντονα θιγμένη, αποτελεί προσβολή στην προσωπική μου ζωή και θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Είναι απίστευτο το μένος του συγκεκριμένου αξιωματικού. Υπάρχουν μηνύματα και στοιχεία. Αν είναι ποτέ δυνατό να παρακινεί βαρυποινίτη. Μέσα από τα μηνύματα φαίνονται διάφορα αδικήματα. Ο σκοπός του είναι να με καταστρέψει και να με απομακρύνει από τη θέση μου. Ζητούσε επίμονα βίντεο από την προσωπική μου ζωή με σκοπό να με πλήξει. Δεν μπορεί να κατανοήσει ανθρώπινος νους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «εδώ και καιρό είχαν έρθει οι πληροφορίες αλλά είχαμε στην κατοχή μας σωρεία στοιχείων που φαίνεται ότι ο αξιωματικός είχε έννοια την προσωπική μου ζωή. Τέτοια φαινόμενα διαφθοράς δεν τα ανέχομαι. Η υπόθεση είναι ενώπιον δικηγόρων και θα προβούμε σε επίσημη καταγγελία και να ζητήσουμε διοριστούν ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές».

Καταληκτικά τόνισε ότι «θα γίνει καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα. Με μέλη της Αστυνομίας ανέκαθεν υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις. Ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Είναι Ανώτατος αξιωματικός είναι πολύ ψηλή η θέση του. Είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να μην τεθεί σε διαθεσιμότητα. Υπάρχει παραδοχή από τον κατάδικο για το θέμα. Από μένα δεν υπάρχει οτιδήποτε με τον συγκεκριμένο. Ο ίδιος γνωρίζει τους λόγους. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν λόγω καθηκόντων με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Εντός των επόμενων ημερών θα προβούμε σε καταγγελία. Θέλουμε να φτάσει ως το τέλος. Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες για το πώς έφτασε το κινητό στα χέρια του κρατούμενου. Δεν υπάρχει φυλακή στον κόσμο που δεν έχει έστω και ένα κινητό. Σημασία έχει τι ενέργειες κάνεις για να περιορίσεις τα φαινόμενα αυτά».

Δείτε εδώ το βίντεο 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top