«Πετούσε» στους δρόμους της Λευκωσίας νεαρός – Έμπλεξε με αυτά που βρέθηκαν στην κατοχή του

«Πετούσε» στους δρόμους της Λευκωσίας νεαρός – Έμπλεξε με αυτά που βρέθηκαν στην κατοχή του

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργήθηκαν χθες βράδυ στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αυτοκίνητο στην οδό Ανεξαρτησίας στο Στρόβολο, να κινείται με ταχύτητα 127 ΧΑΩ αντί 50 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να το πράξει και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα και τα μέλη της Αστυνομίας τον ακολούθησαν όπου τελικά τον ανέκοψαν στην οδό Αλκμήνης στο Στρόβολο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, έχοντας ως συνεπιβάτες 36χρονο και 38χρονο.

Ακολούθησε έρευνα όπου εντός του οχήματος εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE