ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φοβάται για τη ζωή της η Άννα Αριστοτέλους - «Δεν μπορεί να το κατανοήσει ανθρώπινος νους»

Φοβάται για τη ζωή της η Άννα Αριστοτέλους - «Δεν μπορεί να το κατανοήσει ανθρώπινος νους»

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την καταγγελία της διευθύντριας των φυλακών, Άννας Αριστοτέλους.

Η κυρία Αριστοτέλους τοποθετήθηκε για το συμβάν κι έκανε λόγο για ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς τονίζοντας παράλληλα ότι σίγουρα φοβάται για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την Άννα Αριστοτέλους, ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να διατηρούσε επαφές με βαρυποινίτη στις Κεντρικές Φυλακές, ζητώντας του να εξασφαλίσει βίντεο από την προσωπική ζωή της διευθύντριας του σωφρονιστικού ιδρύματος.

«Σίγουρα ναι φοβάμαι για τη ζωή μου. Από τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά. Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς. Θα περιμένουμε να προχωρήσει η υπόθεση. Τα στοιχεία τα έχουν οι δικηγόροι. Θα προβούν σε επίσημη καταγγελία», ανέφερε στο «Πρωτοσέλιδο» του Sigma.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον δικηγόρων και σύντομα αναμένεται να γίνει επίσημη καταγγελία και να ζητηθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα, όπως διοριστούν ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές. 

Νωρίτερα μιλώντας στην κρατική τηλεόραση είπε ότι «είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς. Αισθάνομαι έντονα θιγμένη, αποτελεί προσβολή στην προσωπική μου ζωή και θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Είναι απίστευτο το μένος του συγκεκριμένου αξιωματικού. Υπάρχουν μηνύματα και στοιχεία. Αν είναι ποτέ δυνατό να παρακινεί βαρυποινίτη. Μέσα από τα μηνύματα φαίνονται διάφορα αδικήματα. Ο σκοπός του είναι να με καταστρέψει και να με απομακρύνει από τη θέση μου. Ζητούσε επίμονα βίντεο από την προσωπική μου ζωή με σκοπό να με πλήξει. Δεν μπορεί να το κατανοήσει ανθρώπινος νους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «εδώ και καιρό είχαν έρθει οι πληροφορίες αλλά είχαμε στην κατοχή μας σωρεία στοιχείων που φαίνεται ότι ο αξιωματικός είχε έννοια την προσωπική μου ζωή. Τέτοια φαινόμενα διαφθοράς δεν τα ανέχομαι. Η υπόθεση είναι ενώπιον δικηγόρων και θα προβούμε σε επίσημη καταγγελία και να ζητήσουμε διοριστούν ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές».

Καταληκτικά τόνισε ότι «θα γίνει καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα. Με μέλη της Αστυνομίας ανέκαθεν υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις. Ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Είναι Ανώτατος αξιωματικός είναι πολύ ψηλή η θέση του. Είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να μην τεθεί σε διαθεσιμότητα. Υπάρχει παραδοχή από τον κατάδικο για το θέμα. Από μένα δεν υπάρχει οτιδήποτε με τον συγκεκριμένο. Ο ίδιος γνωρίζει τους λόγους.

Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν λόγω καθηκόντων με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Εντός των επόμενων ημερών θα προβούμε σε καταγγελία. Θέλουμε να φτάσει ως το τέλος. Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες για το πώς έφτασε το κινητό στα χέρια του κρατούμενου. Δεν υπάρχει φυλακή στον κόσμο που δεν έχει έστω και ένα κινητό. Σημασία έχει τι ενέργειες κάνεις για να περιορίσεις τα φαινόμενα αυτά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top