Έτοιμοι να αναχωρήσουν οι πρώτοι επιβάτες από Λεμεσό προς Πειραιά - Δείτε φωτογραφίες

Έτοιμοι να αναχωρήσουν οι πρώτοι επιβάτες από Λεμεσό προς Πειραιά - Δείτε φωτογραφίες

Πρώτο επιβατικό δρομολόγιο Κύπρου - Ελλάδας μετά από 21 χρόνια.

Σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιο Λεμεσού-Πειραιά με το πλοίο, M/V Daleela.

Επαναρχίζει, μετά από 21 χρόνια, η επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας.

Ο κόσμος έχει ήδη μαζευτεί και περιμένει την επιβίβαση στο πλοίο.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Το πλοίο θα αποπλεύσει από το λιμάνι Λεμεσού σήμερα το μεσημέρι με 173 άτομα, μεταξύ αυτών ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Κυριάκος Κούσιος, οι Υφυπουργοί Ναυτιλίας και Τουρισμού, Βασίλης Δημητριάδης και Σάββας Περδίος, η Υφυπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Σοφία Ζαχαράκη, Βουλευτές, δημοσιογράφοι και μέλη της ομάδας που εργάστηκε για το όλο εγχείρημα.

Θα προηγηθεί τελετή, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ τελετή υποδοχής του πλοίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 19:00, με την άφιξη του στο τερματικό Β’ «Θεμιστοκλής», στο λιμάνι του Πειραιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE