Έτοιμοι να αναχωρήσουν οι πρώτοι επιβάτες από Λεμεσό προς Πειραιά - Δείτε φωτογραφίες

Έτοιμοι να αναχωρήσουν οι πρώτοι επιβάτες από Λεμεσό προς Πειραιά - Δείτε φωτογραφίες

Πρώτο επιβατικό δρομολόγιο Κύπρου - Ελλάδας μετά από 21 χρόνια.

Σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιο Λεμεσού-Πειραιά με το πλοίο, M/V Daleela.

Επαναρχίζει, μετά από 21 χρόνια, η επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας.

Ο κόσμος έχει ήδη μαζευτεί και περιμένει την επιβίβαση στο πλοίο.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Το πλοίο θα αποπλεύσει από το λιμάνι Λεμεσού σήμερα το μεσημέρι με 173 άτομα, μεταξύ αυτών ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Κυριάκος Κούσιος, οι Υφυπουργοί Ναυτιλίας και Τουρισμού, Βασίλης Δημητριάδης και Σάββας Περδίος, η Υφυπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Σοφία Ζαχαράκη, Βουλευτές, δημοσιογράφοι και μέλη της ομάδας που εργάστηκε για το όλο εγχείρημα.

Θα προηγηθεί τελετή, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ τελετή υποδοχής του πλοίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 19:00, με την άφιξη του στο τερματικό Β’ «Θεμιστοκλής», στο λιμάνι του Πειραιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE