Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούογλου νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο με πνευμονία ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται, ο Ερτουγρούογλου επισκέφτηκε χθες τις πρώτες βοήθειες στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής λόγω πυρετού, κούρασης, αδυναμίας και λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του ο κ. Ερτουγρούογλου διεγνώσθη με μόλυνση στους πνεύμονες, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη συγκριτικά με χθες και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μόλις θεραπευτεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE