Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούογλου νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο με πνευμονία ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται, ο Ερτουγρούογλου επισκέφτηκε χθες τις πρώτες βοήθειες στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής λόγω πυρετού, κούρασης, αδυναμίας και λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του ο κ. Ερτουγρούογλου διεγνώσθη με μόλυνση στους πνεύμονες, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη συγκριτικά με χθες και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μόλις θεραπευτεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΔΗΠΑ σε φάση ανασύνταξης: Η αυτόνομη κάθοδος, η επιστολή Μιχάλη Γιακουμή και το «παράθυρο ευκαιρίας» για τον κεντρώο χώρο

Η ΔΗΠΑ σε φάση ανασύνταξης: Η αυτόνομη κάθοδος, η επιστολή Μιχάλη Γιακουμή και το «παράθυρο ευκαιρίας» για τον κεντρώο χώρο

Σε μία από τις πιο πυκνές πολιτικά συνεδρίες των τελευταίων μηνών, το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ συνεδρίασε την Τετάρτη, στον απόηχο της πολυσυζητημένης συνέντευξης του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE