Σε διαμαρτυρία οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς την Δευτέρα «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια

Σε διαμαρτυρία οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς την Δευτέρα «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια

Σε διαμαρτυρία κατέρχονται το πρωί της Δευτέρας οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς, λόγω της μη λειτουργίας και ύπαρξης Μεταμοσχευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους, «η παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων, μεταμοσχευμένων και μη, θα προσδώσει στην εκδήλωση τη δυναμική που πρέπει, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το άνοιγμα της κλινικής».

Η διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στις 10:00 το πρωί, θα κρατήσει δέκα λεπτά σε μια προσπάθεια να διαφανεί η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση τους προς τους αρμόδιους «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE